God påske, tante!

BRUN-konvolutt_3ruter_01

Av og til synes jeg det er gøy å lage en egen vri på de vanlige hvite konvoluttene. Denne konvolutten har jeg malt med brune vannfarger. Jeg har brukt både pensel og svamp for å få en variert og røff look. Konvolutten er veldig våt, og nær ved å revne når jeg er ferdig med å male. Jeg legger den til tørk over natta. Dagen etter stryker jeg den flat og fin med strykehjernet. Hvis konvlutten har revnet, limer jeg den igjen med tape på innsiden.
På denne konvolutten har jeg dekorert med fjær fra Panduro. Lim dem på med Decoupage lim.
Brevet til tante er dyppet i te. Jeg ville at papiret skulle matche den gyldne, slitte fargen på konvolutten (ko-ko). Det våte brevet har hengt til tørk på vasken over natten. Neste dag fikk det en omgang med strykehjernet.

 

ferdig